Categories
press release

Iconophobic: satiră, fobii bizare şi dragoste embrionară

Teheran, Iran – Desigur, muzica rock nu provine din Iran, dar farmecul acestui gen i-a pătruns adânc în inimă lui Salim Ghazi Saeedi, în oraşul său natal. Trăind într-o ţară în care cultura şi tradiţiile predomină, Salim şi-a lansat al patrulea album, „Iconophobic”.Un album sub forma unei „mărturisiri tulburătoare a lui Salim despre viaţa din oraşul său natal, Teheran” sau „un flux de poveşti conştientizate, fără cuvinte”.

„Iconophobic” este un album conceptual instrumental pe tema „frica de lumea imaginilor”, interpretat şi compus pentru chitară electrică, bas şi sintetizator de către Salim.  Sunt incluse diferite elemente de muzica clasică, electronică şi rock progresiv pentru a comunica sentimentele extreme ale artistului. Satira, fobiile bizare, bucuria extatică şi dragostea embrionară sunt teme ale acestui vis…

Salim spune că „Pictorial rock (rock pictural) este un termen pe care îl folosesc pentru muzica mea, care în general este bazată pe o serie de imagini mintale, un coşmar sau poate vise dintr-un somn liniştit…” De asemenea, albumul este însoţit de elemente vizuale. „Totuşi, ca ascultători, trebuie să aşteptaţi ca imaginile să se materializeze în mintea voastră”, adaugă Salim.

Albumul poate fi achiziţionat de pe http://www.salimworld.com/inter/ro/

În prezent, Salim se pregăteşte pentru o interpretare a acestui album cu o trupă de dimensiuni medii.

Listă de melodii
1. Composer’s Laughter
2. A Satire on Hell
3. And My Heart Aches Like 100 Aching Hearts
4. Asiyeh
5. The Songful Song of Songbirds
6. Transcend Ecstasy with Ecstasy
7. Don’t You See the Cheerful Rainbow
8. Music is Haram
9. Dance in Solitude
10. Eternal Melancholy Of Loving Women
11. Give my Childhood Back
12. Breast-Milk
13. I am Beautiful, Are You Beautiful?

By Salim

Avant-garde ancient art-rocker from Iran