Da jeg kom til verden i 1981 så kom jeg ufrivillig i kontakt med menneskerasen samtidig. Til tross for et par bra opplevelser med mennesker fant jeg ut at resten var mørke og stygge. “Nærkontakt med mennesker” er min dagbok om disse møtene. Dette albumet er delt inn i to kategorier:

Den “mørke siden” handler om mine stygge erfaringer. Jeg merket at mennesker har en tendens til å kalle alle ting ved navn og missforstå det ved en senere anledning. Så jeg bryr meg ikke om hva de egentlig mener ved å bruke et ord som “ond”; men det er ikke tvil om at det er mennesker som er menneskers største kilde for frykt, smerte og ødeleggelse her på jorden.

Den “lyse siden” handler om de fine tingene jeg har opplevd på denne planeten. Jeg sier at det ikke finnes gode ting som skjer på jorden uten at det er et menneske som fører til det, så disse sangene er dedikerte til individuelle mennesker. Selvfølgelig ser jorden fysisk fin og tiltrekkende ut, men det er kun midlertidige kjennetegn. Det eneste som er udødelig er det mennesket skaper.

Nå når jeg forlater denne planeten vil jeg kun savne noen få mennesker som de jeg nevnet på den “lyse siden”… La de andre råtne i avgrunnen av tid.

CREDITS:

All Music Composed, Performed, Recorded & Mixed By: Salim Ghazi Saeedi
Guitars & Keyboards: Salim Ghazi Saeedi
(C) 2011 Salim Ghazi Saeedi

Track Listing:

DEDICATION:


“Sadistic Teacher” er tilegnet til MohammadReza S., my 4th grade teacher
“City Bombardment”er tilegnet til 1980 Iran-Iraq war bombs
“You Many One Devils” er tilegnet til herskere i fortid, nåtid og fremtid
“For Eugene, Distilling the Delicacy” er tilegnet til Eugene de Blaas (1843-1931)
“For Ali, Who Does Live Many Births Mercifully”
“For Kurt, The King Without Crown” er tilegnet til Kurt Cobain (1967-1994)
“For Thelonious, and His 88 Holy Names” er tilegnet til Thelonious Monk (1917-1982)
“For Jeremy, Embodying the Mastermind”er tilegnet til Jeremy Brett (1933-1995)

>