Categories
concert poetry

(English) Musings on Khayyam Neyshabouri Poetry

Sorry, this entry is only available in English.

Categories
article

(English) Featured in the book “Poetry of the Air”: A Collection of Love Letters to Music from Musicians

Sorry, this entry is only available in English.

Categories
article job seeking

(English) Skilled Migrant’s Advanced Guide to Find the First Job in Australia

Sorry, this entry is only available in English.

Categories
review theatre تاتر نقد

سالگشته ام… مدحی بر نمایش سالگشتگی امیررضا کوهستانی

Timeloss - Amir Reza Koohestani سالگشته ام. نمایش سالگشتگی امیررضا کوهستانی بدجوری روی اعصابم رفته.  مرا برده به 12 سال پیش، زمانی که در سرخوردگی و افسردگی به سر می بردم. یک عشق ناکام داشتم (شاید شبیه ماجرای خود امیر که در توضیح نمایش در وبسایش تعریف کرده) و یک ترم حذف شده در حالی که هیچ علاقه ای به ادامه تحصیل در خودم نمی دیدم. از مقاله رضا آشفته در روزنامه شرق نمایش رقص روی لیوانها را کشف کردم و رفتم دیدم. هفت شب پشت سر هم دیدم. احساساتم در غلیان بود. پس روی یک دیسکت تعدادی قطعه بداهه نوازی ضبط کردم که در همان روزها تحت تاثیر نمایش نواخته بودم.

امروز به بهانه نمایش سالگشتگی یاد آن روزها افتادم. فکر کنم سالگشته شده ام..

Dance on Glasses - Amir Reza Koohestaniبه نظر من هیچ چیز تکان دهنده تر، عمیق تر و تاثیرگذارتر از مواجهه با خود نیست. من روی صحنه نمایش رقص روی لیوانها خودم را دیدم و برای همین در این سالها مثل یک خیال خوش اما هشداردهنده در سرم مانده… هشداردهنده به این حقیقت که ما گم شده ایم.

من هرگز خودم را متعلق به زمان و مکان خودم نیافته ام. شاید شبیه هنرمندانی که از زمان خودشان جلوتر یا عقب تر بوده اند…

من وطنی ندارم و معبودی و خاطره ای. گاهی عاشق چیزها و آدمهایی می شوم و سالها خودم را با آنها سرگرم آنها می کنم. همانطور که عاشق بازیگرهای نمایش رقص روی لیوانها شدم و در نمایش سالگشتی هم دنبال آنها می گشتم. اما آنجا نبودند.

من گم شده ام. در میان وطن ها و معبودها و خاطره ها. مثل شخصیت های نمایش سالگشتگی که بین خودشان، تصویر ضبط شده شان و زمانشان گم شده اند.

قبل از اینکه نمایش سالگشتگی را ببینید حتما رقص روی لیوانها را هم ببینید و البته این مشکل خودتان است اگر 8 سال است که دیگر اجرا نمی شود. شاید باید در زمان عقب بروید. فقط مواظب باشید بیشتر گم نشوید
ایران-تهران

Categories
press release

(English) How CDbaby helped my music to survive in Iran

Sorry, this entry is only available in English.

Categories
فن آوری مقاله

نصب سیم کارت 3 جی روی روتر 3 جی قابل حمل D-Link DWR-730

در حال حاضر در ایران برای استفاده از اینترنت در فضای باز (outdoor) سه راه حل وجود دارد: 1. استفاده از مودم وایمکس (مثل خدمات ایرانسل یا مبین نت) 2. استفاده از اینترنت GPRS موبایل (که روی سرویس موبایل وجود دارد یا از طریق بسته های افزایشی آنها قابل خرید است) 3. استفاده از سیم کارت دیتای 3G (مثل سیم کارت دیتای رایتل)

برای استفاده از راه حل سوم، یعنی سیم کارت 3G، شما باید سیم کارت خود را داخل موبایل یا tablet قرار دهید. به این ترتیب هم از اینترنت پرسرعت و خدمات موبایل به صورت توامان استفاده کنید. اما اگر مثل من نخواهید خط موبایل خود را عوض کنید یک راه حل این است که یک سیم کارت 3G دیتا بخرید و آن را در یک روتر 3G قابل حمل قرار دهید. به این ترتیب این روتر در فضای باز در حال حرکت اینترنت را به صورت Wi-Fi در اختیار شما قرار می دهد تا همه وسایل مثل لپ تاپ، تبلت و گوشی بتوانند از آن استفاده کنند.

روشی که من برای انجام راه حل سوم انجام داده ام به صورت زیر است:

خرید سیم کارت دیتای 3G

از طریق وبسایت رایتل یک سیم کارت دیتا خریدم. فرم آنلاین را پر کردم و سیم کارت را از طریق پست دریافت کردم. بدون خرید هیچ بسته افزایشی 50MB ترافیک رایگان خواهید داشت. تا اینجا هیچ تنظیمی لازم نیست انجام دهید.

نصب روتر 3G قابل حمل

DWR730Lاز طریق نمایندگی D-Link یا دیجی کالا یک روتر DWR-730 بخرید. قدم های نصب به صورت زیر است:

  • باطری و سیم کارت را در روتر قرار دهید.
  • دکمه power را 5 ثانیه نگاه دارید تا روتر روشن شود. چراغ آنتن موبایل قاعدتاً قرمز رنگ خواهد شد.
  • دکمه wireless را بزنید تا چراغ wi-fi روشن شود.
  • از طریق یک لپ تاپ یا تبلت به wi-fi متصل شوید و وارد کنسول روتر شوید: 192.168.0.1. کنسول به صورت پیش فروض رمز عبور ندارد.
  • در قدم بعد باید PIN Code سیم کارت را وارد کنید. باید روی کارت رایتل که سیم کارت را از داخل آن برداشته بخراشید تا PIN Code ظاهرا شود. PIN Code، چهار رقم سمت چپ مقابل عبارت PIN است.
  • تنظیمات اینترنت: داخل کنسول در صفحه Setup\Internet Setting، روی دکمه Internet Connection Setup Wizard بزنید.
  • قدم 1: برای کنسول رمز عبور تعیین کنید.
  • قدم 2: تیک Auto APN را بردارید. در فیلدهای ISP و APN عبارت Rightel را وارد کنید. user/pass را خالی بگذارید.
  • قدم 3: دکمه Connect را بزنید.
  • تنظیمات وایرلس: داخل کنسول در صفحه Setup\Wireless Settings، روی دکمه Wireless Connection Setup Wizard بزنید.
  • قدم 1: نام شبکه را تعیین کنید.
  • قدم 2: رمز عبور وایرلس را تعیین کنید.
  • تنظیمات شبکه: داخل کنسول در صفحه Setup\Network Settings، در بخش Router IP Address در صورت تمایل آی پی روتر را تغییر دهید تا آدرس کنسول روتر با کنسول بقیه وسایل شما تداخل نداشته بشد.
  • تنظیمات سیم کارت: داخل کنسول در صفحه Setup\SIM Settings، روی دکمه Enable/Disable PIN Function بزنید و گزینه Verify PIN Automatically را فعال کنید. انجام این عمل اجباری نیست اما اگر این کار را نکنید هر بار که روتر را روشن می کنید پیش از استفاده از اینترنت باید وارد کنسول روتر شده و PIN Code را وارد کنید. به نظر من درعمل کار جالبی نمی آید!
  • تنظیمات بیشتر: در صورت تمایل در صفحه Advanced می توانید MAC Address های خاصی را که مجاز به اتصال به روتر هستند تعیین کنید.
  • وضعیت اتصال به اینترنت را نیز می توانید از صفحه Status داخل کنسول چک کنید.

زمانی که سیم کارت با موفقیت به اینترنت متصل شود چراغ آنتن سیم کارت از قرمز به آبی تغییر رنگ خواهد داد. (در صورتی که سیم کارت شما به شبکه GPRS وصل شود رنگ اتصال به جای آبی، سبز خواهد شد)

Categories
article

(English) DIY DMCA Takedown Procedure

Sorry, this entry is only available in English.

Categories
poetry

(English) Asking your permission to walk

Sorry, this entry is only available in English.

Categories
memo

(English) A futeristic excitement for death of duality. An annunciation of freedom finally?

Sorry, this entry is only available in English.

Categories
خبر داستان کوتاه

داستان کوتاه نویسی

مشغولیت هایم کم بود، تازگی به صرافت داستان نوشتن هم افتاده ام!
فعلا چند تا از آن ها روی سایتم در دسترس هستند: http://www.salimworld.com/fa
از نظر سبک شناسی هنوز به نتیجه دقیقی نرسیده ام و البته از متخصصی هم بازخورد نگرفته ام. فهرست نسبتا مفصل سبک شناسی ادبی غربی هم فعلا کمکی نکرده. ولی به طور کلی سبک نوشته هایم یک دست نیست. بعضی ها مثل «جوهر» و «سرود بی مرگی» خیالی-فلسفی اند و بعضی ها مثل «دمپایی های جلوبسته» یا «هزارتو» اجتماعی…
فعلا که مجرای الهام داستانم باز است و تا هست، دست می اندازم و در قالب کلمات می ریزم و ثبت می کنم. این عادت من است…. آنچه در ذهنم اتفاق می افتد را باید ثبت کنم… فکر می کنم جایی به دردم می خورد… شاید آنجا که در داستان «سرود قضا» نوشته ام…