Da jeg kom til Jorden i 1981 kom jeg ufrivilligt i kontakt med den menneskelige race. Med undtagelse af enkelte gode oplevelser med mennesker forekom resten mig at være mørke og grimme. “Nærkontakt” med mennesker” er min dagbog om disse møder. Dette album er opdelt i to kategorier:

Den “mørke side” taler om mine dårlige oplevelser. Jeg har bemærket, at folk har tendens til at kalde alt ved navn og misforstå det senere. Så jeg er ligeglad med, hvad de egentligt mener med at bruge et ord som “ond”, men der er ingen tvivl om, at det er menneskene selv, der er den primære kilde til frygt, smerte og ødelæggelse her på jorden.

Den “lyse side” handler om de fine ting ting jeg har oplevet på denne planet.Jeg mener, at alle de gode ting, der sker på jorden, er forårsaget af mennesker, så de respektive sange er dedikeret til de enkelte mennesker. Selvfølgelig ser Jorden ved første øjekast fysisk fin og attraktiv ud, men det er kun midlertidige egenskaber. Det eneste, der er udødeligt, er det mennesket skaber.

Nu hvor jeg forlader denne planet, vil jeg kun savne nogle få mennesker, som dem jeg nævnte i den “lyse side” … Lad de andre rådne i tidens afgrund.

CREDITS:

All Music Composed, Performed, Recorded & Mixed By: Salim Ghazi Saeedi
Guitars & Keyboards: Salim Ghazi Saeedi
(C) 2011 Salim Ghazi Saeedi

Track Listing:

DEDICATION:


“Sadistic Teacher” is dedicated to MohammadReza S., my 4th grade teacher
“City Bombardment” is dedicated to 1980 Iran-Iraq war bombs
“You Many One Devils” is dedicated to rulers of past, present and future
“For Eugene, Distilling the Delicacy” is dedicated to Eugene de Blaas (1843-1931)
“For Ali, Who Does Live Many Births Mercifully”
“For Kurt, The King Without Crown” is dedicated to Kurt Cobain (1967-1994)
“For Thelonious, and His 88 Holy Names” is dedicated to Thelonious Monk (1917-1982)
“For Jeremy, Embodying the Mastermind” is dedicated to Jeremy Brett (1933-1995)

>